Programació Escolar | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Programació Escolar

 • LA PLAÇA DEL DIAMANTVeure imatge de La plaça del Diamant (nova finestra)
  Del dimarts 12 al dimecres 13 de març

  La plaça del Diamant

  Cia. Mea Culpa

  Adaptació teatral de la novel·la La plaça del Diamant de Mercè Rodoreda. Una posada en escena senzilla, amb uns efectes audiovisuals impactants i sobretot la destresa en seleccionar els punts clau de la història. Espectacle recomanat per alumnes de 1er i 2n de Batxillerat.

 • PRAGAVeure imatge de Praga (Jóvenes rubios no paran de gritar frente a mi casa) (nova finestra)
  Dimecres, 3 d'abril

  Praga tracta sobre l’Holocaust a través de la figura de Petr Ginz, un nen txec d’origen jueu que el va viure en primera persona. Primer va ser deportat al camp de Terezín i, posteriorment a Auschwitz, on va ser assassinat el 1944. Gracies a un diari que va escriure, l’autor ha pogut explicar aquesta història amb la finalitat que els més joves la coneguin. Espectacle especialment recomanat per a nois i noies d’ESO, Batxillerat, cicles formatius i graus (14-20 anys).

 • EL LAZARILLO DE TORMESVeure imatge de El Lazarillo de Tormes (nova finestra)
  Divendres, 26 d'abril

  El Lazarillo de Tormes

  Rafael Álvarez, El Brujo

  Un text magistral que presenta una original reflexió sobre la marginació i la fam. Deixem-nos emocionar per l’exquisida interpretació de “El Brujo”. Aquest espectacle està especialment recomanat per a nois i noies d’ESO, Batxillerat, cicles formatius i graus (14-20 anys).

 • LA VENTAFOCSVeure imatge de La Ventafocs (nova finestra)
  Divendres, 10 de maig

  La Ventafocs

  Centre de Dansa de Catalunya

  Ventafocs, una jove dominada per la seva madrastra des de la mort del seu pare, l'obliga a treballar per a ella i les seves dues germanastres com a serventa en la seva pròpia casa. Quan reben les invitacions per al ball organitzat al castell en el qual es rumoreja que el príncep triarà a la seva futura esposa, ambdues es burlen de Ventafocs que no ha estat convidada per ser considerada la serventa de la casa. Espectacle recomanat per a totes les edats.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400