Música | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Música

 • VozesVeure imatge de VOZES per la salut mental + El Niño de la Hipoteca (nova finestra)
  Diumenge, 20 d'octubre

  Per primera vegada, VOZES i El Niño de La Hipoteca s'uneixen en un concert simfònic inèdit, solidari, especial i únic, dedicat a la salut mental, on s'interpretaran els clàssics de la música i les cançons del reconegut cantautor barceloní, acompanyats d'una orquestra simfònica de primer nivell.

 • Veure imatge de Paraula de Mishima (nova finestra)
  Dissabte, 9 de novembre

  Espectacle que fusiona música i poesia, dins del Festival Acròbates, amb l'essència típicament "Mishinera". Espectacle encara en construcció. 

 • LA VERDINEVeure imatge de La Verdine (nova finestra)
  Dissabte, 16 de novembre

  La Verdine

  Jazz Manouche

  Per primera vegada, el grup La Verdine actuarà al Festival Django L’H i ho farà presentant el seu segon disc. El seu nou repertori de composicions entre música folk i jazz acústic retrà homenatge a la influència del gran Django Reinhardt i les seves peces innovadores. Espectacle captivador, música poètica, La Verdine està a l'avantguarda del que passa avui en dia en el jazz gitano. Una nova mirada a la música de Django Reinhardt.

  Festival Django

 • ALBERT BELLO & THE DJANGO ORCHESTRAVeure imatge de Albert Bello & The Django Orchestra (nova finestra)
  Diumenge, 17 de novembre

  Torna la Big Band més original i explosiva del país

  L’any 2019 es presentava per primera vegada The Django Orchestra, un projecte únic liderat pel músic hospitalenc Albert Bello. Barrejant la sonoritat de la big band de jazz amb els instruments de corda clàssica i amb la guitarra manouche com a protagonista, The Django Orchestra s’ha convertit en un dels més originals homenatges a la figura de Django Reinhardt d’arreu del món.

  Festival Django

 • LIDIA PUJOLVeure imatge de Lídia Pujol (nova finestra)
  Diumenge, 24 de novembre

  Lídia Pujol

  Babel, dels fems i les flors

  Babel dels fems i les flors es presenta com un mosaic musical que vol posar en valor la vulnerabilitat, la misèria i els conflictes, elements que, en ser treballats i travessats, possibiliten la flor i el fruit que després podem compartir. A través de 15 missatges interpretats pels millors músics del país, Pujol convida el públic a desemmascarar la mentida que redueix les nostres vides a la competitivitat i la confrontació amb aquell que és diferent. Seguint el mestratge de figures com Ramon Llull, Arcadi Oliveres o Sinéad O'Connor, Pujol proposa una revolució constant fins a la mort.

  Festival Acròbates

 • CONCERT DE NADAL ATENEU CULTURAL CATALĎNIAVeure imatge de Concert de Nadal - Ateneu Cultural Catalònia (nova finestra)
  Divendres, 20 de desembre

  La Coral Cor Creixent de l'Ateneu Cultural Catalònia, aquest any, és l'encarregada d'organitzar el Concert d'Hivern de les Corals de l'Hospitalet, una cita ja tradicional que se celebra cada dos anys. Podrem gaudir de les veus de la Coral Cor Creixent, la Coral Elisard Sala, la Coral Heura, la Coral Xalesta i el Cor Adinoi. A la primera part del concert, les corals interpretaran nadales i cançons populars, mentre que a la segona part, l'Ateneu Cultural Catalònia ha convidat l'Orquestra Simfònica Catalana, també de L'Hospitalet, per interpretar un repertori nadalenc.

 • CONCERT DE NADAL - ZAMBOMBADAVeure imatge de Concert de Nadal - Zambombada (nova finestra)
  Dissabte, 21 de desembre

  La Zambomba Flamenca Solidària ha crescut any rere any fins a convertir-se en un dels principals esdeveniments celebrats per Nadal, recorrent diferents poblacions de Catalunya, amb la finalitat de recaptar fons per a l'Hospital Càncer Centre de Sant Joan de Déu. Reuneix els alumnes de les entitats de la Unió Musical "La Flamenca" de La Llagosta i la Germandat Rociera del "Pastorcillo Divino" de L'Hospitalet de Llobregat, i que recrea l'autèntica zambomba de Jerez. En aquest desè aniversari volem fer-vos viure un espectacle digne i emotiu per il·lusionar-vos i emocionar-vos.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400