Música | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Música

 • XLI Memorial Antonio MairenaVeure imatge de XLI Memorial Antonio Mairena (nova finestra)
  Dissabte, 24 de febrer
 • Veure imatge de Marc Parrot (nova finestra)
  Divendres, 1 de març

  Marc Parrot

  Turisme per la memòria

  Turisme per la memòria no és només una celebració. Amb motiu dels 30 anys de carrera, en Marc Parrot ha creat un nou espectacle en el qual reviu, a través de les cançons i en un ordre cronològic, el que ha estat el seu recorregut artístic. Partint d'un escenari completament buit en Marc, tot sol, va construint i recreant espais que ens conviden a recórrer de nou el que ha estat la seva trajectòria.

 • Veure imatge de Clara Peya (nova finestra)
  Diumenge, 17 de març

  Considerada una de les pianistes i compositores més prolífiques i transgressores de l’escena musical del nostre país, Clara Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social. Corsé, el nou treball de la pianista gira entorn a la violència  que porta implícita el concepte de perfecció. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses.

 • Veure imatge de El poble és qui mana (nova finestra)
  Dissabte, 13 d'abril

  Concert especial i col·lectiu, sota la direcció artística de la cantant Núria Piferrer ‘Névoa’, per celebrar el 50è aniversari de la Revolució dels Clavells. Algunes de les cançons que van aixoplugar la lluita contra la dictadura, com cantava Luis Cilia, as moscas mudan só a merda náo varia així com unes altres que foren composades fraternalment en honor a la revolució dels clavells vermells, sonaran en aquest concert emotiu, fraternal i reivindicatiu alhora.

 • Veure imatge de Maestrissimo (Pagagnini 2) (nova finestra)
  Dissabte, 4 de maig 2024

  Maestrissimo és un espectacle “allegro e molto vivace” a meitat de camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d’època, on es mostra, al més pur estil Yllana, les aventures i desventures d’un quartet de corda en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII (Barroc i Neoclassicisme). Un músic sense currículum ni cognoms però amb un  talent descomunal, intentarà progressar i aconseguir el títol de Mestre. Seran el seu talent i genialitat suficients com per fer-se un forat en un mon tant jerarquitzat?

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400