Teatre | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre

 • EL REY QUE FUEVeure imatge de El Rey que fue (nova finestra)
  Dissabte, 28 de setembre

  El Rey que fue

  Els Joglars

  Un viatge al no res. Una revisió humana i sense concessions de la vida de Joan Carles I i dels últims 50 anys del nostre país. Una tragèdia shakespeariana d'un rei a l'ostracisme que porta a l'escenari fantasmes del passat, decisions, penediments i orgull. Què va passar perquè això acabés així?

 • EL ALMA DE VALLE INCLÁNVeure imatge de El alma de Valle Inclán (nova finestra)
  Divendres, 4 d'octubre

  El alma de Valle Inclán

  Rafael Álvarez, El Brujo

  Rafael Álvarez El Brujo, torna a l’escenari del Teatre Joventut amb aquesta producció, nascuda en temps de confinament i reflexió, i inspirada en el “misteriós i extravagant, romàntic i estètic”, dramaturg gallec, i durant més d’hora i mitja damunt l’escenari farà un recorregut, original, diferent i transgressor, per l’obra d’aquest gran autor de la literatura espanyola.

 • ESTIMADA MORTVeure imatge de Estimada mort (nova finestra)
  Diumenge, 13 d'octubre

  La Celest és una dona gran que acaba de perdre el seu marit i que, aparentment i davant la sorpresa dels altres, no mostra cap tipus d'aflicció per la pèrdua que acaba de viure. Paral·lelament, la Paula espera a casa seva l'arribada del Marc, un noi que ha conegut fa molt poc. Tot i que el noi està convençut que la Paula l'ha convidat al pis perquè li faci una pàgina web, el vertader motiu pel qual la Paula ha proposat la trobada és un altre: en Marc és totalment idèntic al germà de la Paula, en Pol, que va morir fa 6 mesos. Un espectacle ple d’humor, humanitat i tendresa, per fer les paus amb la Mort.

 • CONQUERIDORSVeure imatge de Conqueridors (nova finestra)
  Dissabte, 19 d'octubre

  Aquesta comèdia té lloc en un plató de televisió on s’hi grava una sèrie històrica. És un rodatge esbojarrat, una producció audiovisual per a una gran plataforma. Està tot a punt però l’actor principal, que fa de Jaume I, tot i haver-se documentat exhaustivament, no se’n surt, no troba el personatge, no aconsegueix una interpretació versemblant. Conqueridors és una comèdia èpica, una oportunitat única per colar-se a un plató i descobrir tots els secrets que es couen en un rodatge televisiu. Estàs a punt?

 • LE CONGRÈS NE MARCHE PASVeure imatge de Le congrès ne marche pas (nova finestra)
  Divendres, 8 de novembre

  El ministre Meternich sap que les revolucions han d'aturar-se abans que no comencin. Per això ha convidat als mandataris de Rússia, Anglaterra i Prússia a passar uns dies a Viena. Poc s'imagina que la celebració del congrés atraurà la curiositat de tots els governs del món i que el que havia de ser una reunió senzilla es convertirà en la festa del segle. Una peça sobre el Congrés de Viena, la fi de l'Antic Règim i la nostra societat capitalista que se celebra a si mateixa a la vora del col·lapse. Una comèdia grandiosa, frívola i, sobretot, rabiosament política.

 • AMNÈSIAVeure imatge de Amnèsia (nova finestra)
  Diumenge, 1 de desembre

  Comèdia sobre les dificultats d'entendre's entre els diferents membres d'una família a l'hora d'enfrontar-se al fet que la mare, puntal de la família, necessitarà ajuda a partir d'ara perquè ja no podrà viure sola. Una pregunta empesa per un desig personal provocarà un caos: “Algú pot quedar-se un temps amb la mare?” En aquell moment apareixen l'egoisme, el masclisme i la mentida generant un moment insostenible que els portarà a un final inesperat.

 • L'EIXIDAVeure imatge de L'Eixida (nova finestra)
  Diumenge, 8 de desembre

  L’Eixida és un text original dins el volum Dona Lletra Aigua, Premi Guillem Nicolau 2022.

  Un matrimoni amb els fills ja adults, el d’Ella i Ell, se sosté, passats els anys, a partir d’un munt d’acords tàcits: consignes silencioses; pactes signats només amb les mirades. Cal trobar una eixida.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400