Teatre | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre

 • PronoiaVeure imatge de Pronoia (nova finestra)
  Dimarts, 5 de març

  Pronoia

  Cia. Oihulari Klown

  Aquest espectacle és un cant a l’esperança i una invitació a defensar l’alegria. La protagonista, Pauxa (Virginia Imaz) és una pallassa que vol ser “influencer” de l’entusiasme, pren a les persones del públic com còmplices i testimonis de les seves delirants reflexions, comparteix inquietuds i es declara una i altre vegada, optimista i pronoica.

 • Veure imatge de Imperio. La nova ruta de la seda (nova finestra)
  Divendres, 22 de març

  Imperio. La nova ruta de la seda

  La Conquesta del Pol Sud

  Imperio, la nova ruta de la seda parteix del testimoni de la Yan Huang, una ciutadana d'orígen xinès que va arribar a Madrid per estudiar direcció d'empreses i que finalment ha decidit instal·lar-se a Europa i seguir la seva veritable vocació artística, i de Chaofeng Wang, un jove d’origen xinès arribat a Catalunya als 15 anys, que dirigeix una escola de Kung Fun per a infants a L'Hospitalet. L’espectacle planteja temes com la lluita per no perdre la identitat, el pensament, l'ecologia i el neocolonialisme.

 • La disputaVeure imatge de La disputa (nova finestra)
  Divendres, 5 d'abril

  La disputa

  Josep Maria Flotats
  (Voltaire / Rousseau)

  Un apassionant i enriquidor debat entre dos dels homes mes brillants de la Il·lustració, pares espirituals de la Revolució Francesa, que ens recorda que: "hem de saber cultivar el propi jardí"; dirigit i interpretat magistralment per Josep Mª Flotats junt amb Pep Planas.

 • Veure imatge de Salacot, el penúltim caçador (nova finestra)
  Del dissabte 6 al diumenge 7 d'abril

  L’espectacle transita per diverses accions per fer partícip al públic de vivències quotidianes per enllaçar-les amb formes absurdes i fer reflexionar sobre elles des d’una perspectiva individual. Una elecció o una altra pot fer canviar el significat de les coses. És un espectacle que vol apropar a tots els públics, fins els que no acostumen anar al teatre, els dels barris i el nouvinguts, que no saben si ho entendran. El mim és un llenguatge universal que els posa a tots en igualtat i els apropa a compartir un fet artístic singular.

 • Veure imatge de Altsasu (nova finestra)
  Diumenge, 14 d'abril

  Altsasu

  La Dramática Errante

  La matinada del 15 d’octubre de 2016, a les portes del bar Koxka, d’Altsasu (Navarra), es produeix una baralla entre diversos veïns del poble, dos agents de la Guardia Civil i les seves parelles. Un agent va acabar amb un turmell trencat i dues persones van ser detingudes En menys de 24 hores Altsasu es converteix en un plató de televisió i en menys d’un dia i mig el cas és un assumpte d’Estat.

 • Veure imatge de El alma de Valle Inclán (nova finestra)
  Divendres, 26 d'abril 2024

  El alma de Valle Inclán

  Rafael Álvarez, El Brujo

  Rafael Álvarez El Brujo, torna a l’escenari del Teatre Joventut amb aquesta producció, nascuda en temps de confinament i reflexió, i inspirada en el “misteriós i extravagant, romàntic i estètic, dramaturg gallec". Així descriu El Brujo al dramaturg, i durant més d’hora i mitja damunt l’escenari farà un recorregut, original, diferent i transgressor, per l’obra d’aquests gran autor de la literatura espanyola.

 • Veure imatge de Maestrissimo (Pagagnini 2) (nova finestra)
  Dissabte, 4 de maig 2024

  Maestrissimo és un espectacle “allegro e molto vivace” a meitat de camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d’època, on es mostra, al més pur estil Yllana, les aventures i desventures d’un quartet de corda en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII (Barroc i Neoclassicisme). Un músic sense currículum ni cognoms però amb un  talent descomunal, intentarà progressar i aconseguir el títol de Mestre. Seran el seu talent i genialitat suficients com per fer-se un forat en un mon tant jerarquitzat?

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400