Temporades anteriors | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Temporades anteriors

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
imatge noticia
Diumenge, 9 de juny

Voy a pasármelo bien

Simulsomnis & Somnium

“Voy a pasármelo bien’’ és una història d’amor, amistat i segones oportunitats narrada en dues línies temporals i que té com a escenari la ciutat de Valladolid. David i Laila han acabat vuitè d’E.G.B i a més de compartir el seu gust per la música dels Hombres G, tots dos s’agraden molt.

imatge noticia
Diumenge, 9 de juny

En un modern hotel de la costa, on es troben tot tipus de clients i de situacions, des de la pèrdua d’equipatge, afers d’estiu, una increïble lluna de mel, espais per a la tercera edat, amenaces de vaga per parts del personal de l’hotel, etc... Entre tantes anades i tornades apareix un personatge nostàlgic, que no es conscient que s’ha quedat aturat en el seu propi passat. Aquest personatge tracta d’apropar-se respectuosament a conversar, però es seus intents són causa de burla per part dels altres.

imatge noticia
Dissabte, 8 de juny

Sólo cenamos por Navidad

Associació Cultural Bellgrup

És la nit per excel·lència per reunir a la família, es Nit de Nadal i tot flueix entre nadales i cava... potser algú o alguna cosa espatlla el sopar, es possible. El que si està garantit és un seguit de situacions que ens faran somriure.

imatge noticia
Dissabte, 8 de juny

L'espectacle comença amb la senyoreta Alice Carrington, visiblement embarassada, esperant a l'altar juntament amb el seu pare i el capellà per contreure matrimoni amb Sir Òscar. De sobte, se sent un tret i Philip arriba a l'església per notificar que a l'Òscar l'acaben d'assassinar. A continuació, Sherlock Holmes es desplaça a la mansió de la família, on s'entrevistarà amb tots per resoldre el crim.

imatge noticia
Del dissabte 11 al diumenge 12 de maig

La Ventafocs

Centre de Dansa de Catalunya

Ventafocs, una jove dominada per la seva madrastra des de la mort del seu pare, l'obliga a treballar per a ella i les seves dues germanastres com a serventa en la seva pròpia casa. Quan reben les invitacions per al ball organitzat al castell, en el qual es rumoreja que el príncep triarà a la seva futura esposa ambdues es burlen de Ventafocs, que no ha estat convidada, per ser considerada la serventa de la casa.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400