Temporades anteriors | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Temporades anteriors

PÓgina de resultats: 1 2 3 4 5 SegŘent
imatge noticia
Dissabte, 24 de febrer
imatge noticia
Del dimecres 21 al dijous 22 de febrer

Les històries naturals

Lazzigags Produccions

El musical sobre Onofre de Dip, el vampir que a principis del segle XIX atemoria Catalunya i del jove científic Antoni de Montpalau que li anava a la caça. Espectacle candidat a dues nominacions dels premis Max 2023. Especialment recomanat per a nois i noies d’ESO, Batxillerat, cicles formatius i graus (14-20 anys).

imatge noticia
Dissabte, 17 de febrer

Rafa Pons torna a tocar en el Teatre Joventut de L'Hospitalet, segurament el teatre més especial en la seva carrera. Des del 2009 ha anat venint en diferents i molt memorables moments, els quals han quedat gravats en la seva biografia. Aquesta vegada, la seva actuació s'engloba dins la programació del Festival Barnasants i serveix com a presentació oficial del seu últim disc que porta per títol Joven, un fet que fa més indicada que mai la trobada entre teatre i artista.

imatge noticia
Divendres, 16 de febrer

Jauría –estrenada a Madrid el 2019– és una ficció documental creada a partir de les declaracions dels cinc acusats i la denunciant en el judici de “La Manada” sobre els fets que van succeir a Pamplona la nit del 6 de juliol del 2016. Un judici en què la denunciant és revictimitzada, obligada a donar més detalls de la seva intimitat que els propis denunciats. Un cas que va sacsejar el concepte de masculinitat, de consentiment i d’agressió sexual a la nostra societat. Un judici que va marcar un abans i un després.

imatge noticia
Divendres, 9 de febrer

La plaça del Diamant

Teatre Nacional de Catalunya

La Natàlia és una dona humil del barri de Gràcia. El riu de la seva vida recorre els trasbalsos de la segona República, la guerra i la misèria del franquisme. Un personatge interpretat per onze actrius d'edats i perfils diversos, en una mena de calidoscopi escènic i femení que ens descobreix matisos i ens mostra contrastos de la vida de la protagonista. La plaça del Diamant és un dels referents de la literatura catalana i un clàssic de postguerra. Una vivència universal i tremendament vigent.

PÓgina de resultats: 1 2 3 4 5 SegŘent
La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400