La ciudad de los otros | Ajuntament de L'Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

La ciudad de los otros

Sankofa Danzafro
LA CIUDAD DE LOS OTROSVeure imatge de La ciudad de los otros (nova finestra)
Data: 9 de març de 2024
Hora: 20:00h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 24 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

La ciutat és habitada per gent de diferents orígens, diverses cultures, diverses maneres d’entendre el mon. Milers de persones coexisteixen en un entorn definit però cadascuna te la seva pròpia mirada d’una realitat comuna. En moltes ocasions, lluny de ser font de progrés, al ciutat es converteix en un lloc d’hostilitat, de soledat i discriminació.

Per que la vida a la ciutat pugui ser entesa com espai de construcció col·lectiva, caldria entendre el concepte de família com s’entén a les comunitats rurals: El que tinc es per a tothom, sota el sostre que em cobreix hi ha lloc per a algú més, si tu em necessites estic aquí, no soc amo exclusiu de tot el que em rodeja.

La ciudad de los otros senyala la manca d’oportunitats dels éssers humans, que per generacions han estat marcats per la discriminació ètnica. Comunitats negres i d’altres marginades, reclamen un poder polític que transcendeixi en veritables formes de convivència. Que La ciudad de los otros sigui ciutat per a tots.

Aquest espectacle es va crear en el marc de la commemoració de l’abolició de la esclavitud a Colòmbia, gracies a l’Acadèmia de Medellín i la Casa d’Integració Afro-colombiana.

Coreografia i direcció: Rafael Palacios
Disseny d’il·luminació i escenografia:  Álvaro Tobón

Ballarins:
Yndira Perea Cuesta, William Camilo Perlaza Micolta, Feliciano Blandón, María Elena Murillo, Armando Viveros, Sandra Vanesa Murillo Mosquera, Yeison Moreno Córdoba, Juan José Luna Coha, Maryeris Mosquera Batista, Diego León de los Ríos

Dansa Metropolitana

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400