Clara Peya | Ajuntament de L'Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Clara Peya

Corsé
Veure imatge de Clara Peya (nova finestra)
Data: 17 de març de 2024
Hora: 19:00h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Considerada una de les pianistes i compositores més prolífiques i transgressores de l’escena musical del nostre país, Clara Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social.

Corsé, el nou treball de la pianista gira entorn a la violència  que porta implícita el concepte de perfecció. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses per a les quals la pianista ha seleccionat a diferents cantats perquè les interpretin i aportin el seu propi univers al disc. Les veus de Silvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Ferran Palau i Leo Rizzi, entre d’altres, acompanyades pel magnètic piano de la Clara combinat amb sintetitzadors i bases electròniques, configuren un atmòsfera única i vibrant, on cada petit detall és tan intens com imprescindible.

L’artista diu:

Aquest disc parla de tota la violència que porta implícita el concepte de perfecció. De com ens torturem a nosaltres mateixes, i la frustració que ens genera no poder posar límits al nostre propi maltracte.
El disc exposa  l’estancament, la immobilitat i la mort, perquè la perfecció és una cosa ja feta, una cosa estàtica. La imperfecció, en canvi, ens allibera de la paràlisi del cànons, de les normes rígides y de les regles sàdiques d’una societat que està en guerra contra el canvi.
Aquest disc és també una oda a tots els ésser imperfectes, inacabats, fallits, perquè són aquests els que es mouen, els que canvien, perquè desitgen alguna cosa, tenen una manca i la recerca, el moviment, és el que els manté en vida.
Aquesta música aposta, doncs, per desfogar-se, embriagar-se, pel desig i per l’amor.

Clara Peya, piano i sintetitzadors modulars
Aina Zanoguera, veu
Carmen Aciar, veu
Adri González, teclats i sintetitzadors
Didak Fernández, bateries i percussions

Barnasants

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400