Teatre Joventut | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Teatre Joventut

Destaquem

 • SOLO CENAMOS POR NAVIDADVeure imatge de Sólo cenamos por Navidad (nova finestra)
  Dissabte, 8 de juny

  Sólo cenamos por Navidad

  Associació Cultural Bellgrup

  És la nit per excel·lència per reunir a la família, es Nit de Nadal i tot flueix entre nadales i cava... potser algú o alguna cosa espatlla el sopar, es possible. El que si està garantit és un seguit de situacions que ens faran somriure.

 • ¿QUIÉS ES EL ASESINO?Veure imatge de ¿Quién es el asesino? (nova finestra)
  Dissabte, 8 de juny

  L’espectacle comença amb la senyoreta Alice Carrington, visiblement prenyada, esperant a l’altar juntament amb el seu pare i el capellà per contreure matrimoni amb Sir Oscar. De sobte, s’escolta un tret i Philip arriba a l’església per notificar que a l’Oscar l’acaben d’assassinar. A continuació, Sherlock Holmes es desplaça a la mansió de la família, on s’entrevistarà amb tots amb la intenció de resoldre el crim.

 • VOY A PASARMELO BIENVeure imatge de Voy a pasármelo bien (nova finestra)
  Diumenge, 9 de juny

  Voy a pasármelo bien

  Simulsomnis & Somnium

  “Voy a pasármelo bien’’ és una història d’amor, amistat i segones oportunitats narrada en dues línies temporals i que té com a escenari la ciutat de Valladolid. David i Laila acaben d’acabar vuitè d’E.G.B. A més de compartir el seu gust per la música dels “Hombres G”, tots dos s’agraden molt. Seguint les recomanacions dels seus amics, David fracassa en els seus intents per conquerir la Laila. Gairebé quinze anys més tard, el David i la Laila han perdut el contacte, no s’han tornat a veure. Mentre que ella és una exitosa cineasta amb un Oscar, ell porta una vida molt més senzilla. La Laila torna a la ciutat per un homenatge, allà es retrobarà amb el David. Tots dos s’adonaran que els nens que van ser mai van desaparèixer.

 • UN TRANVIA SIN RAILESVeure imatge de Un tranvía sin raíles (nova finestra)
  Diumenge, 9 de juny

  En un modern hotel de la costa, on es troben tot tipus de clients i de situacions, des de la pèrdua d’equipatge, afers d’estiu, una increïble lluna de mel, espais per a la tercera edat, amenaces de vaga per parts del personal de l’hotel, etc... Entre tantes anades i tornades apareix un personatge nostàlgic, que no es conscient que s’ha quedat aturat en el seu propi passat. Aquest personatge tracta d’apropar-se respectuosament a conversar, però es seus intents són causa de burla per part dels altres.

 • ECOFEMINISME : CAMINO DE PAZVeure imatge de Ecofeminisme: Camino de paz (nova finestra)
  Divendres, 14 de juny

  Un muntatge de Teatre Comunitari i social cocreat i interpretat per dones del Sud Global, activistes que revelen les violències estructurals que pateixen pel fet de ser dones i defensores de la vida i de la Terra. Un espectacle que dóna veu a l’ecofeminisme, la migració i els drets humans. A l’acabar la funció es farà un col·loqui

 • PEDAGOGIA DE UN MUNDOVeure imatge de Pedagogía de un mundo (nova finestra)
  Divendres, 14 de juny

  La dignitat, l’acceptació, la franquesa. Un grup de persones unides pel teatre i la salut mental fa de guia al públic a través d’un recorregut poètic. Una experiència en primera persona per construir empatia amb les persones que senten i pensen de manera diferent.

 • GERICLOWNVeure imatge de Gericlown (nova finestra)
  Dissabte, 15 de juny

  Gericlown

  Fugireli Teatre

  Un parell d’avis i avies d’un geriàtric molt trempat, fan anar de bòlid al seu infermer preferit... Ho aconseguiran ???

 • OTRA DE...¡TOC!Veure imatge de Otra de... ¡TOC! (nova finestra)
  Dissabte, 15 de juny

  Otra de... ¡TOC!

  La Klaka Teatre

  Quan el vol d’un prestigiós psiquiatre es retarda, els pacient que esperen a la consulta decideixen prendre’s la teràpia pel seu compte... en una desenfadada comèdia que despertarà mil somriures per celebrar la vida i la salut mental. I és que, en definitiva, qui no te alguna petita mania en aquest món?

  Basada en la comèdia TOC TOC de Laurent Baffie

 • UNA ISLA MISTERIOSA EN LA QUE PASAN COSASVeure imatge de Una isla misteriosa en la que pasan cosas (nova finestra)
  Dissabte, 15 de juny

  En una illa, suposadament deserta, es troben diversos grups de persones, Vips de vacances, un set de rodatge per a una gran producció i un grup de nàufrags... Aventures, amors i embolics aniran de la mà.

 • DIVINAS EN EL CIELOVeure imatge de Divinas en el cielo (nova finestra)
  Diumenge, 16 de juny

  Divinas en el cielo

  Ass. Coordinadora de Col·lectius de Persones amb Discapacitat

  S’han preguntat alguna vegada com és el cel?
  La vida al cel és tant meravellosa com en el món terrenal?
  Imagineu si en aquest cel es troben sis dones famoses amb ganes de passar-ho bé, però que per culpa d’un petit problema no poden gaudir d’allò que més estimaven quan eren vives.
  Assistir a un concert del seu ídol, Raffaella Carra!!!

 • BURUNDANGAVeure imatge de Burundanga (nova finestra)
  Diumenge, 16 de juny

  Burundanga

  Companyia Teatral Tecla Sala

  La Berta està embarassada del Manel, però és un mar de dubtes. No sap si vol ser mare, ni si ell l'estima o si voldrà ser el pare de la criatura. La Silvia, la seva companya de pis, treballa a una farmàcia i té un pla: drogar al Manel amb escopolamina, més coneguda com burundanga, una substància que fa perdre la voluntat a qui la pren, per tal d'interrogar-lo i esbrinar la veritat. El que cap de les dues s'imagina és tot el que descobriran…

 • La magia del PerúVeure imatge de La magia del Perú (nova finestra)
  Dissabte, 13 de juliol

  Perú, ritmos i costumbres

  La magia del Perú

  La Compañía de música y danzas Perú ritmos y costumbres torna amb el seu espectacle “La magia del Perú”.

  Deixa’t emportar per la màgia del Perú, recorre la costa, serralada, i selva, amb balls que t’alegraran i et donaran vida al cor omplint-lo de força i color.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400