Teatre Joventut | Ajuntament de L’Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet

Teatre Joventut

Teatre Joventut

Destaquem

 • Veure imatge de Pronoia (nova finestra)
  Dimarts, 5 de març

  Pronoia

  Cia. Oihulari Klown

  Aquest espectacle és un cant a l'esperança i una invitació a defensar l'alegria. La protagonista, Pauxa (Virginia Imaz), és una pallassa que vol ser "influencer" de l'entusiasme. Pren a les persones del públic com a còmplices i testimonis de les seves delirants reflexions, comparteix inquietuds i es declara una i altra vegada, optimista i pronoica.

 • Veure imatge de Los perros (nova finestra)
  Divendres, 8 de març

  Los perros

  Led Silhouette + Marcos Morau

  Led Silhouette és una companyia creada i dirigida per Martxel Rodriguez i Jon López. En aquest espectacle, la contemporaneïtat assola els més vulnerables, margina els inadaptats que es debaten entre la rebel·lió i la docilitat. Sorgeix la necessitat de l’altre, l’empatia, l’amor com a recurs urgent. La peça proposa un estat de resistència com gossos que es troben, que comparteixen alegria i dolor, que cauen i s’aixequen, que ballen, que es rebel·len a través de l’amor, per trobar el sentit de les seves vides. Dansa Metropolitana.

 • Veure imatge de Aquí (nova finestra)
  Dissabte, 9 de març

  Aquí

  Lorena Nogal i Hotel Col·lectiu Escènic

  La coreògrafa Lorena Nogal i la companyia Hotel Col·lectiu Escènic s'uneixen per explorar, en un espectacle únic, la ressonància del cos com a material orgànic en un espai arquitectònic que, en aquest cas, está integrat pels espais interiors del Centre d’Art Tecla Sala. Aquí és un acte de contemplació i una invitació per a participar de la natura sempre canviant i efímera que succeeix Aquí. Dansa Metropolitana.

 • LA CIUDAD DE LOS OTROSVeure imatge de La ciudad de los otros (nova finestra)
  Dissabte, 9 de març

  La ciudad de los otros

  Sankofa Danzafro

  La ciudad de los otros assenyala la manca d'oportunitats dels éssers humans que per generacions han estat marcats per la discriminació ètnica. Comunitats negres i d'altres marginades, reclamen un poder polític que transcendeixi en veritables formes de convivència. Que La ciudad de los otros sigui ciutat per a tots. Aquest espectacle es va crear en el marc de la commemoració de l'abolició de l'esclavitud a Colòmbia, gràcies a l'Acadèmia de Medellín i la Casa d'Integració Afro-colombiana. Dansa Metropolitana. Dansa Metropolitana.

 • └ngel Duran, CLINCHVeure imatge de └ngel Duran, CLINCH (nova finestra)
  Divendres, 15 de març

  Clinch - Àngel Duran
  Clinch en boxa fa referència al moment en què els dos lluitadors s’abracen i bloquegen fins que l’àrbitre els separa. Es tracta d’apropar-se al rival al màxim per protegir-se de l’atac d’aquest. Clinch qüestiona els mandats de la masculinitat contemporània i com els homes se senten interpel·lats per altres homes per confirmar públicament la seva virilitat i identitat.

  Nunca bailaré solo - Iron Skulls Company
  Com es pot expressar allò inexpressable? el sentiment de pèrdua, l'esperança, es poden expressar únicament amb moviment, amb dansa? Acompanyem a Diego Garrido en la seva evolució com a artista, la qual ens transporta en la seva última peça: “Nunca bailaré solo”. El ballarí ens fa viatjar, perquè trobem l'esperança perduda després d'una gran pèrdua.

  Dansa Metropolitana

 • Veure imatge de Muerdelimones (nova finestra)
  Dissabte, 16 de març 2024

  Muerdelimones

  Cia. José Manuel Álvarez

  Un quadrilla surt a trobar a l’inexplicable. Estan disposats a activar tots els mecanismes, a furgar entre els codis, a remoure la tradició fins a mossegar-la si fos necessari. En aquesta recerca incansable segueixen el seu propi mapa buit traçat amb possibles accions; només tenen clar que transgredir els límits no és una possibilitat. Els traços són clars, però el seu destí és tan obtús com incert. Dansa Metropolitana

 • Veure imatge de Clara Peya (nova finestra)
  Diumenge, 17 de març

  Considerada una de les pianistes i compositores més prolífiques i transgressores de l’escena musical del nostre país, Clara Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social. Corsé, el nou treball de la pianista gira entorn a la violència  que porta implícita el concepte de perfecció. Un nou repertori de cançons profundes i compromeses.

 • Veure imatge de Imperio. La nova ruta de la seda (nova finestra)
  Divendres, 22 de març

  Imperio. La nova ruta de la seda

  La Conquesta del Pol Sud

  Imperio, la nova ruta de la seda parteix del testimoni de la Yan Huang, una ciutadana d'orígen xinès que va arribar a Madrid per estudiar direcció d'empreses i que finalment ha decidit instal·lar-se a Europa i seguir la seva veritable vocació artística, i de Chaofeng Wang, un jove d’origen xinès arribat a Catalunya als 15 anys, que dirigeix una escola de Kung Fun per a infants a L'Hospitalet. L’espectacle planteja temes com la lluita per no perdre la identitat, el pensament, l'ecologia i el neocolonialisme.

 • La disputaVeure imatge de La disputa (nova finestra)
  Divendres, 5 d'abril

  La disputa

  Josep Maria Flotats
  (Voltaire / Rousseau)

  Un apassionant i enriquidor debat entre dos dels homes mes brillants de la Il·lustració, pares espirituals de la Revolució Francesa, que ens recorda que: "hem de saber cultivar el propi jardí"; dirigit i interpretat magistralment per Josep Mª Flotats junt amb Pep Planas.

 • Veure imatge de Salacot, el penúltim caçador (nova finestra)
  Del dissabte 6 al diumenge 7 d'abril

  L’espectacle transita per diverses accions per fer partícip al públic de vivències quotidianes per enllaçar-les amb formes absurdes i fer reflexionar sobre elles des d’una perspectiva individual. Una elecció o una altra pot fer canviar el significat de les coses. És un espectacle que vol apropar a tots els públics, fins els que no acostumen anar al teatre, els dels barris i el nouvinguts, que no saben si ho entendran. El mim és un llenguatge universal que els posa a tots en igualtat i els apropa a compartir un fet artístic singular.

 • Veure imatge de El poble és qui mana (nova finestra)
  Dissabte, 13 d'abril

  Concert especial i col·lectiu, sota la direcció artística de la cantant Núria Piferrer ‘Névoa’, per celebrar el 50è aniversari de la Revolució dels Clavells. Algunes de les cançons que van aixoplugar la lluita contra la dictadura, com cantava Luis Cilia, as moscas mudan só a merda náo varia així com unes altres que foren composades fraternalment en honor a la revolució dels clavells vermells, sonaran en aquest concert emotiu, fraternal i reivindicatiu alhora.

 • Veure imatge de Altsasu (nova finestra)
  Diumenge, 14 d'abril

  Altsasu

  La Dramática Errante

  La matinada del 15 d’octubre de 2016, a les portes del bar Koxka, d’Altsasu (Navarra), es produeix una baralla entre diversos veïns del poble, dos agents de la Guardia Civil i les seves parelles. Un agent va acabar amb un turmell trencat i dues persones van ser detingudes En menys de 24 hores Altsasu es converteix en un plató de televisió i en menys d’un dia i mig el cas és un assumpte d’Estat.

 • Veure imatge de El alma de Valle Inclán (nova finestra)
  Divendres, 26 d'abril 2024

  El alma de Valle Inclán

  Rafael Álvarez, El Brujo

  Rafael Álvarez El Brujo, torna a l’escenari del Teatre Joventut amb aquesta producció, nascuda en temps de confinament i reflexió, i inspirada en el “misteriós i extravagant, romàntic i estètic, dramaturg gallec". Així descriu El Brujo al dramaturg, i durant més d’hora i mitja damunt l’escenari farà un recorregut, original, diferent i transgressor, per l’obra d’aquests gran autor de la literatura espanyola.

 • Veure imatge de Macarron Power (nova finestra)
  Diumenge, 28 d'abril

  Macarron Power

  Sol Picó Companyia de dansa

  El món dels superherois serveix d'inspiració per a la nova creació de Sol Picó. Una reflexió sobre la immigració vista amb els ulls d'una nena, que ens explica la seva història i la de milers de persones que han de deixar la llar per força i encaminar-se a un destí incert, que pot no ser tan acollidor com esperava. Amb música en directe, Macarron Power mostra les vicissituds i dificultats que la nostra heroïna ha de superar al llarg del seu viatge i com s'enfronta a les seves pors gràcies als aliats i amics que es troba pel camí.

 • Veure imatge de Maestrissimo (Pagagnini 2) (nova finestra)
  Dissabte, 4 de maig 2024

  Maestrissimo és un espectacle “allegro e molto vivace” a meitat de camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d’època, on es mostra, al més pur estil Yllana, les aventures i desventures d’un quartet de corda en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII (Barroc i Neoclassicisme). Un músic sense currículum ni cognoms però amb un  talent descomunal, intentarà progressar i aconseguir el títol de Mestre. Seran el seu talent i genialitat suficients com per fer-se un forat en un mon tant jerarquitzat?

 • Veure imatge de La Ventafocs (nova finestra)
  Del dissabte 11 al diumenge 12 de maig

  La Ventafocs

  Centre de Dansa de Catalunya

  Ventafocs, una jove dominada per la seva madrastra des de la mort del seu pare, l'obliga a treballar per a ella i les seves dues germanastres com a serventa en la seva pròpia casa. Quan reben les invitacions per al ball organitzat al castell, en el qual es rumoreja que el príncep triarà a la seva futura esposa ambdues es burlen de Ventafocs, que no ha estat convidada, per ser considerada la serventa de la casa.

La taquilla del teatre obrirà des de 2 hores abans de qualsevol espectacle i en horaris especials a l’inici de cada temporada.
TRESC. Compra d’entrades

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400